Correduría de Seguros Miguel Peris

A Correduría de Seguros Miguel Peris som un equip de professionals expert en la mediació d'assegurances i compromesos amb els nostres clients amb una experiència de més de 15 anys.

Proporcionem assessorament i atenció personalitzada mitjançant l'estudi i anàlisi exhaustiva del risc a assegurar, recomanant als nostres clients les millors opcions, dins d'una àmplia gamma d'assegurances per a particulars, autònoms i empreses, de les principals i més solvents companyies d'assegurances amb les quals col·laborem.

Davant l'ocurrència de qualsevol sinistre acompanyem els nostres clients en tot moment, per aconseguir la resolució més ràpida i favorable, buscant la seva màxima satisfacció i defensa dels seus interessos, que són la nostra principal prioritat.

No se ha encontrado ningún resultado

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a Correduría de Seguros Miguel Peris i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV